Thursday, April 16, 2009

mr. lonely

Aq mmg tak kesah kalau mama slalu kuar 4 business stuff as long we can get extra cash to be enjoy. tapi ble dah lame2, aq stat rase bosan ble mama slalu takde.abah pulak mmg dri dulu jarang lekat kt rumah until that doesn't bother me at all. Normally, mmg dapat freedom kalau aq tinggal sorang2 kt rmh coz dpt bwt ape2 jew yg aq ske, tapi sekarang ni aq dah bosan! Em, tatau la ape nak jadi kat aq nih..byk sgt masalah..Tapi, harap2 sgt ujian dr tuhan ni dapt aq lalui dgn sabar n tabah..

by the way, br jew download Supernatural season 4! so, lei tgk!!!

No comments:

themes

My Favorite Blogs