Monday, April 13, 2009

Review of the day..

Em, asyik tulis tulis BI jew..nk tulis BM plawk rr..cousin kt Greendale pown dh rindu nk ckp BM,kecian diew coz kteorg chat kt Facebook asyik ckp BI jew..mntang2 la nk amik TESL!...so post kali ni dlm BM..

1. Ape yg paling best hari ni?
-Best gilerr dpt download mcm2 drama and movie..so xyah waste money on DVDs..!

-Em, so nk share dgn visitors, sape yg nak download free japanese/korea/taiwan drama/movie, korang lei pg dkt link ni! Kalau nk download latest movie, even yg tak msk Malaysia lg, leh pg kt sini.


2. Ape yg pelik hari nih?
-Em, pelik camne Nabil lei menang Anugerah Bintang Popular?! For godness sake, byk lagi artis lain yg lebih popular dr die!..Em dah rezeki die nk wat cmne..tu je kowt yg pelik..

-lg 1, hari ni aq bwt mende pelik dengan bwt episode listing utk movies yg aq nk tgk..yela, byk sangat drama yg aq tgk dlm 1-1 mase. Ble nk tgk continue nti, dh lupe episode mane yg last tgk...

-hmm, kt Facebook aq, byk sgt org Indon!


Em, aq ni ske sgt online lame2 smpai bil letrik pown dah naik..ohohoho! tapi dah kene tegur pown bwt dek jew...Hey! but i still give my best on tighten my scedule from gaze on the monitor larr! Yela, kalau sblm ni, 75% dr 24 jam msti online jew, tapi skarang dah ade kemajuan ckit..ohoho! aq dh luangkan mase aq dgn menonton Adik di 9! ahaha! Lawak siot! aq rase cm bodo jew hari2 tgk cartoon. E2pown nasib baik ade Spongebob..hish, knape larr abah x amik Animax..?

No comments:

themes

My Favorite Blogs