Thursday, May 7, 2009

Aku kalau tgh pegang phone just do nothing, ape2 yg aq ternampak akan ku search dkt Wikipedia. Nak dipendekan cite, after abish tgk cite Kappa Mikey(hoho!bodo tol!)aq tgk cite Merah Putih ktTV3. So ternampak la name si Merah....


kjp2,ade orang dtg mintak derma...

alamak,kesian nyew orang tuh..die baru jew masuk Islam n sakit ape2 ntah, tulang belakang psl jatuh?! ntah la..aq pantang tgk orang mcm tuh, dah kesian..mama tgh semayang asar,aq pown bg la RM10 jew kt diew..achik bg singgit..harap2 orang tuh x menipu..

ate, diew bawak sume2 dokumen hospital, dokumen baru msk Islam, n ape2 yg patut..maklumla..x nk bg bad impression dkt orang yg baru msk Islam...




BACK TO THE STORY..!!!!

OK2..name die Zahiril Adzim. Well,dkt wikipedia xde,
tapi ade satu address blog ni mane fullname diew. so aku pown click larr..
Wo, itu rupe2 nyew blog rasmi/personal diew...
mcm2 la tunjuk psl kehidupan diew sbg anak seni...
tp bkn tuh yang aq nak cakap! tapi ayat2 diew jiwang siot! Bersastera dan puitis gitu!

seriously, aq tgk cite KAMI, mamat ni tak blei bla, dow! Layan arr kebrutalan die tuh..

Sampai la aq tgk diew dlm cite Merah Putih pown taklei terima watak innocent die tuh!

Die ni selain lakonan, dia gak terlibat dalam pementasan teater. Dalam banyak2 penglibatan die, yang agak pelik/tertarik/kontroversi adalah time die diundang utk starring cite Comolot. (What the hell?!!) Ish! Cite ape tuh??!!





COMOLOT
Rupe2 nyew Comolot adalah 1 mini filem gay Malaysia pertama terulung di abad ini yang menelan kos hampir berpuluh ribu hanya untuk pembikinannyer sahaja. Dont try this at home.
ade kew patut bwt cite2 cam ni..?ape nak jadi?..em takpe2..kte tgk dulu ape mesej yang nak disampaikan..
Mesej dari Emy Ikram(orang yg bikin ini filem):

comolot directed by me, amy ikram... cukupkah ia dengan satu kontroversi..?.. Sebuah filem yang memperdebatkan isu homoseksual dalam masyarakat islam Malaysia. Apakah ia satu budaya yang perlu diikuti?. Filem ini bukan sebagai medan untuk memperbanyakkan kes sedemikian, cuma ia adalah sebuah gambaran kehidupan remaja yang perlu diberi perhatian..


Kalau berminat nak tgk filem x snonoh ni(hoho,jgn marah,ikram!),blei click kt sini!

p/s~aq bkn berniat utk menyebarkan sebarang ideologi negatif.sekadar nak menyuarakan spekulasi aq terhadap isu sekeliling aq jew...

No comments:

themes

My Favorite Blogs