Saturday, May 9, 2009

My 100th Post Celebration!


INTRO
Bloody Hell! This bloody fuckin post was just massively huge plan ever! Memang aq dan plan nak celebrate (ohok2! sape larr yang nak celebrate dgn aq yewk…?) post ni dari dulu lagi…Hmm, so I'm gonna confirm that this post would doubtless in entirely different than the previous post.






TAG

As for celebration, I would like to create my very pure own tag! There you go! (jgn risau! Aq tak bwt sampai 100 soalan..!ohoho!)
Instruction: Just simply copy the questions and answer 'em in your own term at your blog! Just that easy!:-)
How did you start blogging?
Well, Miss Faye was the one who introduce me to this thing. To be frank, I’m really grateful to her since now, I got a wholly priceless medium in distribute my ideas, speculation, general perspective, personal opinion dan yang swaktu dgn nya through the network!

When is your first post?

Thursday, May 08, 2008

What was the title and what was it all about?
Hoho! Again, my first post was about my anticipation to start blogging. Cam biase, objective nyew adalah utk improve BI aq psl aq bertekad nak amik TESL...Huhu…Well, it’s summer, Ryan, people change (credit to Sharpay!). Entah macam mane sekarang ni aq dah jatuh hati dalam bidang entrepreneur and dah decide nak amik business study kat UiTM..!(Credit to Cikgu Ali for supporting me damn a lot in this field!)

Did you ever plan to stop blogging? Why?
Nooo!!! That is not in hell going to happen! Aq dah plan nak blogging sampai ke tua! Ohoho!maklumla..sebagai bukti yang aq penah wujud di dunia fatamorgana ini..(bwerk!tak tahan gilew ayat!)


-End of tag question-




THE AWARD GOES TO...
Well, personally, aq pown nak bg2 award jugak! Ohoho! Tapi, since it’s personal; I’m already got the winners.

Kategori2 dan pemenangnya ialah:
Most Visited Blog:

Funniest Blog:
Atmosphere
(Yongu-Des)


Most Favorite Artiste Blog:
Zahiril Adzim
(KAMI, Merah Putih, Karaoke)


Most Favorite Fan Club Blog:
Toma Love
(Kate@usa)


Favorite Gadget and Multimedia Blog:
All 4u.blogspot

Most Favorite Visitor:
Diana
(my classmate)


Most Popular Chatter:
Cik Wawa
(my schoolmate)
These are just my humble attempt in showing how much I grateful and appreciate my blogger friend! Em, korang just screen-captured jewla yewk utk di-paste dkt wall blog korang! ohoho!



CLOSURE

Speaking of blogging, aq ni mcm dah telebei exited lar plawk psl blog! Ohoho! Takde pown aim nak menang mane2 award competition for Malaysian Blogger. Just do something yang sihat selain merempit dan merogol (contoh 2 dan ulasan yang penuh kontroversi, Aizat!). Bukan larr blogging ajew..kirenyew aq ni byk manage website gk rr..Just list of website yang aku manage.


Sepanjang aq blogging ni, aq lebih cenderung kearah penulisan kretif dan essay BI, tapi ntah knape lately, semua entry aq lebih personal dan bersahaja..mungkin terpengaruh dengan blog2 kawan2 aq yang blog deorang sunggguh cool dengan penyampaian yang

bersahaja dan tersendiri. Bukannya aku tak tetap pendirian, cume aq memang mudah dipengaruhi dan aq senang dengan keadaan itu.

Sebagai penutup, aq amat bersyukur kerana masih diberi kemampuan oleh yang maha pencipta kerana mengurniakan aku kesihatan dan inspirasi kepada aq dalam terus blogging!


p/s~just 4 information, sebarang entry psl movie/drama tak kan ade dah kt sini psl aq asingkn dkt blog lain.click here to visit.

5 comments:

nur nina said...

amek picture yg awal2 tu ea?? + tag?? pergh.. thanks!~
slmat menyambut 100th p0st.. haha..
kite x prasan kte nye p0st dh 0ver 100.. aiseyh... =D

Aizat said...

ohoho!km pnyew post msti dah lame lebih 100 kowt..ate km kn dh lame blogging? haha..!

nur nina said...

hehe. mane ade lame.. kmu lgi lame l0r.. kte bru start taun ni~ mule2 bl0gging mmg r smngat giler p0st mcm2.. lame2 dh tataw nk p0st ape.. hahaha..

y0Ngu~des!! said...

ha... baru boleh kome...
ho2... blog aku lawak ke wei??
[buat2 tnye... ho2...]

Aizat said...

Woit yong!
Ko tau x aq bace blog ko smpai t-kencing2!
Ohohoho!

themes

My Favorite Blogs