Friday, June 12, 2009

Gomendasai:Ittekimas!!!

FYI, I’m not around for these couple of days because I’m visiting my aunt for her wedding. The function will be held for three days, since we stick to the gotong royong tradition, which normally divides into certain phase, which took more than a day. If you need my favor or something, wait for me until this Monday!

To Amirr,
1.ajar nak wat header tu camne and kat mane?
Buaw header dkt Photoscape. Photoscape tuh software. Kalo ko dah download, konfem ko tau camne nk bwt header. Ko bukak jew Photoscape and pg dkt Batch Editor. Kat situ, ko boleh amik ape2 picture yg ko suke and edit bg jadi ko nyew header..blei resize ikot kesesuaian.

2.camne nak wat posted by tu jd kwt bwh cam dulu dan title die jadi cam kat link yg aku bg?
Login-layout-choose new template-pilih template-save template..FYI, kalo change template gne blogger nyew template, widget2 ko takkan hilang..so,x sah riso..

1 comment:

Amir said...

Alhamdulillah pasal posted by tu sume dah settle..

Cume skrg ni ade 2 perkare yg bermain di fikiran aku:

1.aku tak tau camne nak gunekan software tuh..aku langsubg taktau..

2.nape blog list aku ade 2?? satu tu mmg la yg aku punye.. tapi lagi satu tu die tulis drafting blog.. mcm mane nak padam yg drafting blog tuh?

themes

My Favorite Blogs