Sunday, June 7, 2009

make a wider blog template..??

Aliff tanyew aq camne nk bg template blog kte lg luas..aq tau tp tak reti nk display sume2 html code tuh psl kalu kte masukkn html code, ble publish nti, code tu jadi invisible.. so aq bg link ni utk ko pg ke tutorial nk increase the wide of ur blog, nei!

Tapi, kalu trok sangat nk bwt, blei jew ko tuko template br yewk yg sememangnyew lebor..Template kt sini, sume nyew cantik2 n berkualiti!

3 comments:

illy said...

aliff mane ye?

haruan tasek said...

boleh le aku adjust templet ku nanti. terima kasih

Amir said...

Aizat..time kaseh..mmg byj template yg berkualiti kat sane tapi aku taktau camne nak apply kat blog aku..tolong..

themes

My Favorite Blogs