Tuesday, June 23, 2009

Tweet-Tweet

I started twitting yesterday since everybody got one, so I'd decided to register. Twitter would be much fun if you got bunch of Twitter friends, what do I mean is old friends/your really pals, not your new friends from twitter. Plus, it would be much fun if you twitting via mobile! It's kinda updating your status frequently; what are you doing right now? Any special agenda or big news? Gossips and all that shit..So yesterday,huh? At least I'm not as dumb as Hilary Duff who Mike to set up her Twitter account (but I still l love you, Hil!)

By the way, If you got Twitter account, just let me know!XD

9 comments:

nur nina said...

ade gaye cam friendster n myspace gak ke??

Aizat said...

twitter ni mcm mood update yg ade dkt myspace jew..n that is all! km hanyew lei tulis dalm beberape charecter jew..so die mcm km bwt blog post tapi tak panjand..dalam 1 due ayat jew..

tapi yg best nyew kalo kte follow artiste nyew twitter psl deorang update mcm gne phone jew, so mmg personal gilew and best sgt! gambo2 artiste pown gambo2 yg deorang amik sndiri gne phone jew..mcm2 kte2 ni la jgk..ohooho..

tp kte rase mcm plurk jgk kowt..

cik wawaa said...

kite ade twitter. follow2!! ;P

Aizat said...

camne nak follow twitter kamu? ape nick kamu?

y0Ngu~des!! said...

aku cam dah malas nak wat bende2 cm ni.. ho2... myspace aku pon agak terbiar je... heh he...

Aizat said...

aq pown cm tu gk..tp yg active skarang niBlogger, Twitter, Facebook and lastly Myspace..

friendster aq dah besawang kowt..lalang pown byk gk..hehe

nur nina said...

friendster still jadi ejen pencari kawan2 lama yg pling bagus.. hehehe.. nway, dah buat dah.. T_T
http://twitter.com/nurnina

Amir said...

aku ade twitter account..maknenye aku lebih dulu dari hang la aizat..wasehh..kalo nak follow just gi kat blog aku..

Amir said...

aizat..leh ajar aku camne nak start twitting gune phone? aku dah wat tapi die tulis we are currently not supporting this bla bla bla dan die soh aku anta code yg die bagi..aku pun anta la tapi kene charge RM1.00!! adakah aku bersedia utk twit gune phone dan bagaimana caranye?? dan juge bagaimane care sebenar nak tulis phone num aku cth phone number: 0171234567 dan cara nak tulis die ialah: +601712343567 kan??? tolong..

themes

My Favorite Blogs