Sunday, February 26, 2012

aku bengang dengan sikapmu

p/s~sapa cakap orang hensem je boleh cakap cmni? This might sound poyo, but kalau aku nak cakap, suka hati aku la. tak perlu baca pun takpa, post ni utk referens aku sendiri.


***


1. I don't like you but I don't hate you.
aku hormat engkau, itu saje.

2. Aku suka awek gedik, tapi kalau muka kau tak layak nak menggedik, tak payah nak gedik sangat.

3. I'm sorry to say this. I respect everyone, but not when they push my boundaries.

4. dulu nak sangat kat aku, aku tak nak dengan kau, because for some reason, I know we are not going to work.

5. tapi setiap orang layak dapat peluang. jadi aku bagi. dah nak sangat, kena la paham perangai aku, ikut cara aku, pasal aku takde masa nak ikut sistem engkau. bukan masalah aku, pasal aku takde apa2 harapan dalam benda ni.

6. Tapi jangkaan aku tepat. peluang yang konon-kononnya aku bagi dah comotkan memori bahagian ke-6 aku.
sumpah aku bengang.

7. aku harap kita tak penah jumpa. Not in a selfish way, but for the sake of both of us. Aku mengharapkan tiada titik permulaan langsung pun takpe.

.

No comments:

themes

My Favorite Blogs