Friday, July 20, 2012

musuh dalam *****


WARNING: ini adalah entry yang kurang matang dari aku. 
This post portray the spinning clock of hatred that's rarely occur in my heart and it will naturally become neutral at the very end. It's a happy ending so don't worry.





kali ni aku nak maki style budak skolah mengah tak matang. Well, this is one old stinky shit tpi ntah knape tetiba aku tringat.


I'm the happiest man on earth not because I perished you out of my life, but it's because you used to be part of my life and I learned my lesson. Dalam hidup aku, dia ni sorang je bapak segala keluarga kacang yang lupakan segala gala kulit. I used to call him my best friend, but eventually he is the worst enemy ever.



Kau sorang je yang penah buat kat aku cmni. Sesetan setan orang lain, at least depa memang setan terang terangan. Tapi kau, 2 tahun berpura-pura malaikat baik nak mampos dalam selimut aku. Belakang2 pos blog maki aku macam setan sawan.Sumpah aku fuck abis bila orang dari asalnya baik dengan kita, but once they know our one particular flaw, tros anti giler babi nak mampos. I was like, WOWW, wujud lagi ke orang perangai camni? 
-_- just Woowwww...



I put mountain of effort to fix our friendship. But you are just happy to block me like everywhere! Facebook, twitter, myspace [ewww =.=] bla2..wujud lagi ke orang perangai camni? U seems happy with your life now, an trust me I'm happier than you [bitch, i'm fabulous] not because I wanna race with you. It's because you're out of my life, and thank god, I had just remove one malicious dangerous virus ever.



Lepas berpisah dengan kau, dah takde langsong aku jumpe species macam ko, sekejam ko. as if you  are one exotic demonic creature ever.I'm sorry for all the people around u. I'm sorry for any potential victim of your narrow cruel friendship.



it's been 5 years already.
Setiap kali aku teringat hal ni, sumpah aku marah, rasa dikhianati, rasa terhina. Tapi setiap kali aku mencarut maki kat ko, hati aku keras meyakinkan yang aku perlu maafkan kau. I just have to forgive you so that I can go on with my life. And this is what I've been doing throughout my life.

No comments:

My Favorite Blogs